Всичко, което се случва около собствеността на клуба, явно действа обединяващо на футболистите на Левски. В последно време не спират да циркулират какви ли не слухове, касаещи бъдещото управление на клуба, което няма как да не интересува и самите играчи.

Затова те се събират на срещи, говорят разгорещено, не седят на групички, а са обединени. Особено българските футболисти са сплотени. Всички играчи са притеснени, опитват се да намерят информация за ситуацията в клуба, съобщава "Дарик". 

Иначе днес Левски приключва с контролите от подготовката си в Кипър. Тимът ще пропътува 120 км за контролата със сръбския Чукарички. Наставникът Георги Дерменджиев ще заложи на състав, който би трябвало да е максимално близък до този, който ще стартира шампионата на 16 февруари срещу Локомотив Пловдив в първия пролетен кръг.  

Очаква се титулярният състав да изглежда по следния начин: 

На вратата ще е Ники Михайлов, а пред него защитници ще са Иван Горанов, Нуно Рейш, Давид Яблонски и Милош Цветкович. Пред тях дефанзивни халфове ще са Мартин Райнов и Хали Тиам. По крилата ще действат Жерсон Кабрал и Паулиньо, а зад нападателя Валери Божинов ще действа Давиде Мариани.