Джавад Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството на Левски с предложение за нов договор. „Мач Телеграф“ пише, че от „Герена“ няма да чакат до зимата и още отсега започват преговори с петима играчи за нови договори. Причината е, че настоящите им изтичат през следващото лято, а „сините“ не искат да се повтори ситуацията с Андриан Краев и Жереми Петрис.

Почти цяла есен ръководството водеше разговори с тях, но в крайна сметка така и не успя да се разбере с играчите. Сираков си призна, че е имал разговор с Марин Петков, който е част от карето, а сега идва ред и на такъв с Ел Джемили.

StartPhoto.bg
52 снимки

„Сините“ трябва доста да внимават с него. Причината затова е, че вече имат и конкретна оферта на универсалния играч. Както Gong.bg писа миналата седмица, турският елитен Фатих Карагюмрюк е изпратил оферта за Ел Джемили. Предложението е на стойност малко под 1.5 милиона евро и е пристигнало на „Герена“ около 20  февруари. От истанбулския клуб са уточнили, че то е валидно до средата на юли. Освен това на мароканския футболист се предлага и отлична заплата.

Асен Митков, Пламен Андреев и Илиян Стефанов са другите, които „сините“ искат да задържат. Освен това на „Герена“ този път искат играчите да бъдат честни и да дадат бързи отговори на предложенията, които им се отправят, за да могат си направят навреме сметката за новия сезон – какви играчи ще се вземат сега и какви през зимата.