Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели, че усмивките и самочувствието на играчите са се върнали след успеха с 1:0 над Берое в мача от 30-ия кръг на efbet Лига. Асими Фадига реализира единственото попадение в срещата, след като се появи в игра през второто полувреме.

„Не си падам много по статистиките, беше важно да владеем топката, през първото полувреме направихме груби грешки, които можеше да бъдат наказани. През второто полувреме успяхме да вкараме скорост при атаката, особено при смените. Бяхме по-активни и по-добри през второто полувреме. Важно беше играчите да си върнат самочувствието и усмивките“, каза Костов пред DIEMA SPORT.

„Не си падам по статистиките, но винаги се съобразявам с тях. Например, една от статистиките които прочетох преди мача е, че Левски по принцип трудно играе срещу Берое. Важно беше да победим“.

Емблематичният Сектор Б остана почти празен в този двубой заради бойкот на част от сините фенове.

„Сектор Б ще остане без коментар от моя страна, искам да благодаря онези, които подкрепиха днес отбора и скандираха името на Левски, затова и не се пречупихме днес“, каза още Костов.

“За нас важен играч е Фабио Лима, който вкарва много скорост, имаме играчи, които очакваме да разгърнат своя потенциал, в движение правим този нов отбор за нас от зимата. Надявам се да имаме по-добри резултати срещу нашите съперници в плейофите”, завърши Николай Костов.