Футболистът на Левски Давиде Мариани заяви, че треньорът е една от силните страни на отбора.

„Чувствам се страхотно в Левски. Наслаждавам се на престоя до момента. Играя по-силно с всеки изминал двубой. Сигурен съм, че силните ми мачове за Левски предстоят“, коментира Мариани.

„Най-важни са победите и прогресът на отбора. Трябва да работим още много, за да продължим с победите.“

„Не мисля много за първото място, защото съм концентриран върху предстоящия ни мач.“

„Тренираме много. Не трябва да се задоволяваме с това, което сме постигнали до момента. Винаги трябва да гледаме напред.Нашата цел е да спечелим всеки един мач. Ако го направим, ще завършим първи“, добави халфът.

„Нашата голяма мечта също е да спечелим трофей. Трябва да продължим по същия начин и да се подобряваме всеки ден. Ще има и трудни моменти, с които ще трябва да се справим.“

„Имаме и добър треньор, който има много опит и вече е печелил трофеи. Той знае как държи и да води отбора. Това е една от нашите силни страни. Започнах да играя футбол на две или тригодишна възраст. Оттогава това е моята страст. Откогато се помня, футболът е в главата ми. Дава ми най-хубавите емоции. За мен е сбъдната мечта да работя това, което обичам, но не го приемам за даденост, защото знам, че още много деца мечтаят за това. До 21-годишна възраст работих в банка. Първият професионален договор подписах на 22 години. Малко по-късно от другите. Това е част от моята история. Горд съм, че сега съм тук в толкова голям клуб, който се бори за титлата“, продължи полузащитникът.

„Много е хубаво да си в такъв гранд. Където и да отида в София, навсякъде има фенове на Левски, които ме спират. Така усещам, че играя за един велик отбор.“

„Любимите ми отбори в Европа са Ювентус и Реал Мадрид. Голям фен съм на Кристиано Роналдо. След като той премина в Ювентус, вече поддържам Юве. Харесвам България“, каза още Давиде Мариани.