Петър Хубчев потвърди лично пред Дарик радио информацията, че вече е треньор на Левски. Специалистът напусна поста селекционер на националния отбор, за да поеме „сините”.

Специалистът не бе много словоохотлив, тъй като предпочита всички въпроси към него да бъдат отправени по време на пресконференция при представянето му. Дата за брифинга все още не официално обявена.

„Много неща могат да се кажат, много истини и неистини се изговориха, но моята молба е тези неща да бъдат говорени по време на официалната пресконференция”, сподели Петър Хубчев.

Наставникът подписа договор за срок от две години с опция за удължаване с още една година, Контрактът влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон.

В Левски Петър Хубчев ще работи със същия екип, с който работи и до момента в националния тим. „Ще работя със същия екип, но може да има и нови хора.”

Наставникът ще работи с Левски с помощници Георги Донков и Левон Апкарян, а треньор на вратарите е Армен Амбарцумян.

„Ще повторя още веднъж, много истини и два пъти повече неистини се изговориха, които не искам да коментирам. Всичко до последния слух ще бъде изговорено, както се казва, когато му дойде времето. Не се притеснявам от никакви теми и никакви въпроси. Всичко, каквото интересува хората и журналистите ще бъде изговорено, ще бъде изчистено. И се започва на ново”, завърши Петър Хубчев.

Официално: Петър Хубчев е новият треньор на Левски