Според бившия защитник на футболния Левски Веселин Минев, кризата в клуба може да бъде, и ще бъде овладяна, единствено ако акциите пристигнат бързо, за да се избегне фалит.

За БНР той каза, че легендата Наско Сираков е човекът, който може да помогне много в настоящата ситуация, защото умее да решава проблемите бързо и с него се работи лесно. Минев не е учуден от финансовата помощ, която оказаха до момента запалянковците на Левски, като посочи за пример множеството случаи, в които на тренировки на отбора е имало стотици привърженици.

„Доста хора излязоха и казаха, че именно Наско Сираков е човекът зад който застават всички, така че е излишно аз да коментирам въпроса. От това, което виждам и чета всеки ден, разбирам, че всички левскари са обединени зад него”, сподели Минев.

„Лесно се работи с него. При него няма задкулисни игри. Идва и казва всичко в съблекалнята в очите. Това е начинът да се разрешават проблемите. Това е най-силното му качество”, коментира още той.

„Не ме учудва фактът, че почти половин България се е активизирала и ще се бори до последно за спасението на Левски, което е много хубаво. До фалит може да се стигне единствено, ако не се дадат акциите навреме. Ако се дадат, фалитът ще се избегне. Ако акциите се забавят умишлено и се задържат от хората, които ги притежават в момента, може и да се стигне до фалит”, допълни още Веселин Минев.