Българският национал Симеон Славчев има договорка с азербайджанския си клуб Карабах да разтрогне контракта си до края на годината. Новината е на авторитетното местно издание APA и е цитирано от останалите водещи медии в страната. 

Според информацията, този ход на полузащитника е станал факт, тъй като вече имал принципна договорка къде да продължи кариерата си от началото на 2020 г. Изданието твърди, че той ще заиграе в Левски от 1 януари. 

По негова информация, на практика вече двете страни са се разбрали за детайлите по контракта и той се очаква да влезе в сила с отварянето на зимния трансферен прозорец. Други подробности засега не се съобщават от Азербайджан. 

Симеон Славчев играе в Карабах от година и половина, като за това време има 39 мача и два гола за клуба. През настоящата кампания обаче не играе много често и това със сигурност не го прави доволен. До края на годината му предстоят още три мача за първенството на Азербайджан, два за Купата на страната, както и още два от груповата фаза на Лига Европа.