Юношата на Левски - Атанас Курдов е на мнение, че Петър Хубчев може да изведе отбора до титлата. Нападателят изключи ЦСКА от борбата за първото място.

"Доколкото знам, ЦСКА изостава с много точки. Не е невъзможно да се борят за първото място, но мисля, че ще е през следващия сезон. Предвид класата на Лудогорец и добрата моментна форма на Левски се съмнявам, че ЦСКА може да стане шампион.

След идването на Хубчев нещата в Левски се стабилизираха и "сините" заприличаха на отбор. Сигурен съм, че при Хубчев нещата ще стават все по-добре и по-добре. На всеки е нужно да наложи своя стил, всеки треньор си има своето виждане. Пожелавам успех, както винаги съм го правил, на любимия си отбор. Силно се надявам това да се случи съвсем скоро, защото всички, които обичат Левски, чакат с нетърпение това да се случи", заяви Курдов пред "Канал 3".

Нападателят обяви, че в момента тренира с Витоша Вистрица и двете страни са се разбрали за договор, но той може да бъде подписан след Нова година.

Причината е, че вече е играл за два отбора през тази година - италианския Агрополи (Серия Д), както и родния третодовизионен Сливнишки герой.