Доста парадоксална продължава да е ситуацията в Берое след промените, които новото правителство наложи в клуба. Треньорите, които на практика водят отбора от началото на лагера в Турция, все още нямат договори. Не е ясно и с кого ще ги подпишат Левон Апкарян, Армен Амбарцумян, Иван Желев и пристигналият вчера в лагера на отбора в Турция Петър Хубчев.

Изпълнителният директор към момента Илко Русев очевидно вече е отстъпил оперативната власт на представителите на феновете. Те анонсираха и състава на бъдещия Управителен съвет на дружеството, което трябва да поеме акциите от ТЕЦ-а. Прехвърлянето обаче все още не е ясно кога ще се случи.

На практика единственият лицензиран треньор, който има договор с Берое, който в момента е на лагера, е Иван Цветанов, посочва "Мач Телеграф". Директорът на старозагорската ДЮШ е бил включен в последния момент към екипа, защото най-добре познава качествата и на шестимата юноши, които са в групата.

При първия си контакт с играчите Хубчев прибегна до интензивни упражнения с топка, а след това ги подложи на сериозно 50-минутно бягане. Единственият, който се прибра по-рано в автобуса, бе Джонатан Перейра, но травмата му не е сериозна и най-вероятно ще е на линия за днешната контрола срещу украинския Днипро.