Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев обяви, че днешното заседание на ръководния орган не може да даде отговори на никакви журналистически въпроси, тъй като има теми, по които самите членове тепърва ще се запознават.

Иво Тонев обаче уточни, че в четвъртък, 29 януари, когато заседанието ще продължи, ще бъде направено предложение за включването на нов член към Управителния съвет.

Според слуховете това ще бъде Христо Йовов, но шефът на „сините“ не пожела да назове името му. Той уточни единствено, че кандидатурата е по настояване на тръст „Синя България“.

В петък от 14.30 часа ще се проведе пресконференция, на която представителите на ръководния орган ще коментират наболелите теми в синия тим.

„Заседанието няма да завърши днес, ще продължи в четвъртък, защото въпросите са много сложни. Има да уточним някои въпроси с Тодор Батков и след като ги уточним, ще продължим в четвъртък. В петък в 14.30 часа ще дадем пресконференция, на която ще присъстваме всички членове на настоящия УС. Тогава ще отговорим на всичките ви въпроси“, заяви Иво Тонев.

По повод на новата кандидатура за член на УС, Иво Тонев уточни: „Човекът е по предложение на тръст „Синя България“. Нещата са динамични, ще трябва да се запознаем с някои неща от Тодор Батков, и след това ще коментираме.“

Основна тема на днешното заседание на УС на Левски бе бюджетът на футболния клуб. Един от належащите проблеми е свързан с лиценза на „сините“, които имат някои задължения към свои бивши футболисти и служители.