Сините фенове с нова инициатива за Витиня

 източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

Феновете на Левски подеха нова инициатива за „Витиня“, където по традиция всяка година отдават почит на загиналите си любимци Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков. Привържениците предприеха организация за почистване на областта, освежаване на графитите с лика на двамата легендарни футболисти, както и изрисуването на българското знаме.

Организираните запалянковци набират не само доброволци, които да помогнат чисто физически с осъществяването проекта, а и финансови средства.

В разпространеното съобщение е посочена банкова сметка, за всички желаещи да се отзоват:

IBAN: BG26BUIB98881047848300
Титуляр: Сдружение “Синя България“
paypal - siniiniciativi@gmail.com 

Ето и пълния текст на съобщението, без редакторска намеса:

"Здравейте, приятели! 

Наближава лято и идва ред на кампания “Витиня 2017”. За поредна година се организираме за да направим мемориала на непрежалимите Гунди и Котков едно по-хубаво място. Там горе, в планината, където над нас е само необятната въздушна шир, където всеки един левскар да спре, да сложи цвете, да помълчи и да усети духа на двете легенди.

Тази година, освен почистване на боклуци, озеленяване, косене и освежаване на графитите, предвиждаме да се нарисува едно голямо знаме на България. То ще бъде на подпорната стена срещу мемориала, където в момента има надраскани имената на политически партии и несъществуващ футболен клуб. Датата, която сме определили за работа е 17-ти юни (събота). Допълнително ще се обявят час на тръгване, сборен пункт, минимален брой доброволци и необходими инструменти. Освен от вашата физическа помощ, ще имаме нужда и от вашата финансова подкрепа. Може да дарявате по банков път на:

IBAN: BG26BUIB98881047848300
Титуляр: Сдружение “Синя България“
paypal - siniiniciativi@gmail.com 

Заедно можем всичко!

Призоваваме всички левскари, които се отбиват на това свято за нас място, да го поддържат чисто и с личен пример да правят така, че 365 дни в годината този мемориал да бъде в безупречно състояние."

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски

Левски