„Още е рано да кажа, дали Левски разполага с отбор, с който да стане шампион”, заяви треньорът на "сините" Славиша Стоянович преди първата си среща с организираните фенове на отбора.

Стоянович е доволен от последните нови попълнения в отбора, но призна, че групата, с която работи е твърде голяма и трябва да бъде редуцирана.

„Моето желание бе да привлечем двама нови, но в крайна сметка дойдоха още нови, а това е добре за конкуренцията. Имам много играчи, попринцип не съм свикнал на тренировки да работя с толкова много състезатели, ще разговарям с ръководството и е вероятно да намалим групата от 28 футболисти”, каза Стоянович и добави:

„Ще вървим крачка по крачка, още не мога да кажа дали разплагам с отбор който може да стане шампион. Има много мачове до края на шампионата, а конкуренцията в лицето на ЦСКА, Лудогорец и Берое е много сериозна.”

Днес „сините” ще играят контрола срещу сръбския Радник Сурдулица от 18:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”, а след седмица тимът гостува в Пловдив на Локомотив в среща от 8-ия кръг на Първа лига.