Феновете на Левски надъхаха играчите в последната им тренировка преди мача с ЦСКА в събота. Те се събраха на "Герена", за да покажат подкрепата си към отбора с песни и скандирания. 

Около 50-ина привърженици в "синьо" се появиха на заниманието, в което Делио Роси заложи на даването на последни указания за предстоящата битка. 

Този мач е в събота от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и можете да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а можете да го слушате и в ефира на Дарик радио

Личеше си, че левскарите тренират с настроение и в моментите, в които Делио Роси само ги наблюдаваше отстрани, те се забавляваха и пускаха помежду си множество шеги и закачки. 


Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #gong.

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището. Не забравяй - #gong!