Полузащитникът на Левски Давиде Мариани заяви, че той и неговите съотборници трябва да пренесат доброто настроение и на игрището. Според него, на "Герена" се очаква да се случи нещо добро в кратки срокове. 

"Наистина съм обнадежден за предстоящите двубои. Достави ми удоволствие да играя с моите съотборници. Трябва да пренесем доброто настроение и на игрището, което ще спомогне и за по-добри резултати", коментира Мариани пред DIEMA SPORT и коментира турбулентния месец януари.

"Не беше лесно за нас през месец януари. Случиха ни се доста неща. Усещам позитивизма в нашия тим. Нещо добро ще се случва в бъдеще", добави той и коментира назначението на новия наставник Георги Дерменджиев.

"Георги Дерменджиев има друга философия за футбола. Винаги се опитвам да изпълнявам неговите указания. Чувствам се добре и смятам, че това е точният стил за мен. Мога много да науча от него", продължи Мариани и сподели къде се чувства най-добре на терена.

"Играч на моята позиция трябва винаги да търси винаги асистенциите и головете. Това никога няма да се промени. Без значение кой ще бъде мой наставник. Г-н Дерменджиев желае от мен да играя повече с топката, да бъда по-въвлечен в събитията на терена и това определено ми допада. В сряда имаме важен мач. След него ще мислим за останалите", каза още Давиде Мариани.