Бранителят на Левски Иван Горанов заяви, че заслужено Вадуц е победил „сините“ в първата среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Левият бек изрази вярата си, че съставът ще се вдигне за реванша и добави, че той и колегите му трябва да играят като отбор.

Ответната среща е на 17 юли от 18.45 часа.

„Вярвам, че ще се вдигнем, наистина тежка загуба. Първото полувреме изиграхме изключително слабо. Второто се опитвахме да променим нещата в наша полза, но не беше достатъчно. Имахме положения, но не успяхме да отбележим. Ако бяхме вкарали гол, щеше да е по-различно, но вярвам, че нашият отбор ще успее да отстрани Вадуц“, започна Горанов.

„Заслужено ни победиха. Не заслужавахме да победим. Не мисля, че са ни изненадали, имаха добър удар от далеч, но като че ли бяха по-мобилизирани“.

„Няма проблем в отбора. Има една седмица, в която да се съберем всички, не знам по какъв начин ще стане, но трябва да излезем и дадем всичко от себе си, защото не може така да играем“.

„Трябва да играем като отбор. Днес това не се получи в голяма степен, според мен, трябва да си помагаме. По друг начин няма как, трябва да с вдигнем заедно и вярвам, че ще е успеем“, завърши левият бек.


Стефан Стоянов, пратеник на Дарик радио в Лихтенщайн