Нападателят на Левски Валери Божинов говори преди заминаването на „сините“ за подготвителния лагер в Хърватия. Воденият от Славиша Стоянович тим ще се подготвя в Умаг за втория полусезон в efbet Лига.

36 снимки

„Радостни сме, че заминаваме на лагер и имаме възможност да се подготвим добре за втория полусезон. Имахме повече физически натоварвания и знаехме, че няма да е тук треньорът. Живко и другите треньори се справиха отлично със задачата. Показахме професионализъм. Дадохме максималното и се подготвихме добре. Важното бе, че нямаме контузии и тръгваме всички на лагера в Хърватия“, заяви Божинов.

„Чувствам се добре. Следвах програма, която ми бе дадена от треньора. Влязох добре подготвен за старта. Тежки тренировки са, но за това е този лагер, за да сме подготвени добре. Сега ще ни е по-леко след почивката. Всеки ден бях на „Герена“ и изпълнявах програмата си“, добави още той.

„За мен е важно да има конкуренция на всеки един пост. Вече бяха привлечени добри футболисти. Знам, че Левски има нужда от това. За мен ще бъде много по-добре, когато има такава. Така ще вдигнем нивото си. Отборът има нужда от конкуренция. Дано г-н Сираков и треньорът да вземат футболисти, които да помогнат на отбора. В Левски винаги е хубаво да има конкуренция“, каза нападателят.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.