Левски не успя да пробие и да промени решението на Царско село да има публика днес в полите на Витоша. „Сините” пратиха и писмо до БФС за помощ, но та мса безпощадни. Домакините имат железен довод, позовавайки се на заповедта на Министерството на здравеопазването, в която е оповестено, че се спира присъствието на фенове, ако домакините не направят необходимата организация, за да влизат хора със „зелен сертификат”.

„Окончателно този мач ще се играе при закрити врати, но защо чак сега се обръща внимание върху това? Срещите със Славия и Локомотив София също се проведоха без зрители. Всички домакинства на Царско село ще бъдат така поне до Нова година. Когато през пролетта се оправят нещата, най-вече с пандемията, мачовете ще се играят отново пред зрители, както е било. Феноете, ако искат – да пристигат…. Има си органи на реда, които да отговарят за ограниченията”, заяви босът на Царско село Стойне Манолов пред „Мач Телеграф”.

„Ще направим всичко възможно срещата да се проведе при номрлани условия за игра. Този мач е много важен за нас. Нямаме достатъчно точки и се науждаем от такива. Нашата основна цел до края на сезона е да се спасим. През зимната пауза ще направим селекция и ще проведем лагер, но не сме решили още къде”, добави той.