Старши треньорът на Левски – Николай Костов, заяви след равенството 1:1 срещу Ботев Пловдив, че при „сините“ вече се вижда спад. Наставникът каза още, че може да поеме отговорност за серията без успехи и я поема, тъй като той е наставник на играчите и ги тренира всеки

„Аз много съжалявам, че така се разви мачът. За нас беше важно днес да победим, положихме усилия. Първото нашите играчи изглеждаха добре, бяхме по-активни. След като получихме гол, нашата игра се промени. Не реагирахме на ротациите на Ботев. Оттам най-острите играчи на Ботев успяха да пробият в няколко ситуации и държаха защитата под напрежение. Очаквахме да бъде такъв мачът. При нас има спад, който вече е видим. Емоционално влияе на играчите. Действително беше важно да победим, за да върнем оптимизма на нашите почитатели, за което съжалявам“.

„То само по себе си психологически се отразява на играчите“.

„В главите на футболистите има настройка. Натежаха тези неуспешни резултати. Влияе на психиката на играчите. Това са нормални неща. Такива неща се получават в течение на първенството. Аз мога да поема отговорност и я поемам. Тренирам отбора всеки ден и съм най-близо“.