От Левски са решили да действат на сигурно и отново ще прибегнат до услугите на футболист, който е добре познат у нас, пише "Мач Телеграф". И това е Джонатан Перейра. В момента той е играч на ЦСКА 1948, в чийто титулярен състав се завърна, след като преди това бе замразен за известно време. Перейра се подвизава от 2018 година по родните терени, а след месец ще бъде свободен агент. Именно това е насочило тима от "Герена" към него.

Както е известно, Левски от Нова година насам кръжи около "червените". "Сините" хвърлиха око на Даниел Наумов, за когото също се твърди, че вече има договор с тях, след като отказа да бъде продаден в Полша, както и да поднови с ЦСКА 1948.

От своя страна "червените" го замразиха и през пролетта не е записал и 1 минута на терена. Така изгря звездата на Петър Маринов. Смята се, че в Левски Наумов ще бъде избор номер 1. Тимът ще се раздели с Николай Михайлов, а се заговори и за продажба на Пламен Андреев.

В последно време доста се коментира, че на "Герена" се чакат още двама бивши играчи на ЦСКА 1948, които обаче са минали и през школата на "сините". Това са Александър Колев и Ангел Бастунов, които от зимата се спрягат за Левски. И двамата ще подпишат като свободни агенти.

На този етап обаче Левски отново удря на камък с Педриньо. От ЦСКА 1948 са му поставили цена и са твърди, че няма да правят отстъпки.