Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството 0:0 с Левски в двубой от плейофната фаза на Първата шестица на efbet Лига. Специалистът открои себераздаването на своите играчи, но пожела да вижда повече игрово.

"Винаги можеш да спечелиш, имахме две-три ситуации, вратарят им направи добри спасявания. Не направихме нашия мач откъм футбол, бързо давахме топката, отбранявахме се, но дадохме всичко от себе си. Левски си подава добре топката, бягаш много след нея, ако не скъсяваш дистанцията и накрая си уморен. Играхме компактно в дефанзивен план и никога не сме мислили за точка, тъй като искаме второто място. Поздравяваме всички в клуба, че успяхме да се преборим минимум за бронзови медали", започна той.

"Не мисля, че действията в началото дадоха някакво отражение на нас. Опитахме се да правим това, което винаги. Не се получи, но не мисля, че това, което се случи преди мача, е причината. Коментирахме, че почивката може би се е отразило негативно. Надявам се да влезем в ритъм за следващия мач, игрово можем да покажем повече", продължи специалистът.

"Загубихме 4 мача през цялата кампания досега. Може някой път да имаме претенции, но играчите дават на 100 процента от себе си във всеки двубой. Не е лесно това, понякога може да не си добре игрово, но да си много качествен откъм борба и себераздаване", добави наставникът на Левски.

"Очакванията са за следващия мач да дойдат много фенове и да играем максимално добре. По всички въпроси се говори, като има яснота, ще се обяви за моето бъдеще. По принцип е добре да сме вътре в нещата и да сме запознати с почти всичко", завърши Николай Костов.