До броени дни Левски стартира мащабна акция по облика си за следващия сезон, като за целта се чака завръщането на изпълнителния директор Павел Колев.
 
Става дума за началото на преговорите с общо десетима футболисти, чиито договори изтичат след края на сезона. Засега играчите все още стоят на изхода на „Герена“ и до момента не са водени разговори с тях, съобщава "Мач Телеграф".
 
Една от причините е, че Павел Колев отсъства дълго заради ангажименти, които имаше като делегат за няколко световни квалификации, а без него няма как да се подписват договори, категорични са от „Герена“.
 
Така акцията за задържането на играчите ще се проведе през април. До края на месеца се очаква да настъпи и допълнително финансово спокойствие, след като влезе в сила договор с букмейкърска фирма, която все още чака лиценз за България.
 
Наскоро Наско Сираков обяви, че няма да има проблем с двама от играчите, чиито отношения с отбора изтичат през лятото – Боби и Ради Цоневи. Списъкът включва още Стивън Петков, който играе на „Герена“ като преотстъпен от Фарензе, Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов, който е капитан на отбора.
 
Неясно е бъдещето и на дошлите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. При тях обаче нещата ще зависят и от резултатите, които отборът постига в мачовете до края на първенството.