От Левски отрекоха информациите, че президентът на Славия Венци Стефанов е предложил на „сините“ да вземе Андриан Краев без трансферна сума, срещу опрощаване на дълга за счупените седалки на стадиона в „Овча купел”.

„Никой от Славия не се е свързвал с нас и не ни е предлагал подобна оферта”, заявиха високопоставени източници от синия клуб, цитирани от „Мач Телеграф“. Според тях, босът на „белите” Венци Стефанов сам е пуснал в медиите тази оферта, без да е говорил изобщо с факторите на „Герена”.

start-photo.bg
85 снимки

Както е известно, Анди Краев приключи доста безславно кариерата би в Левски. Доскорошният капитан бе низвергнат, след като отказа да подпише нов договор. Той бе отстранен от първия тим и не пътува за лагера в Турция. В момента Краев се готви с дублиращия отбор под ръководството на Елин Топузаков и чака оферта, която да бъде приета и от Левски. Краев нямаше късмета на другия „бунтовник” – Жереми Петрис. Десният бек също отказа да поднови договора си и обвини ръководството, че не уважава своите футболисти с унизителни предложения за продължаване на договорите. Петрис обаче си намери бързо отбор, като подписа с белгийския Шарлероа.