Левски се интересува от десния бек на Септември София - Михаил Полендаков, като е готов да се бори за подписа му с Ботев Пловдив. 17-годишният юношески национал се наложи като титуляр при новаците в елита от началото на сезона и вече има девет мача от първата минута под ръководството на Николай Митов. Той направи своя дебют в efbet Лига още през сезон 2022/2023, след който отборът му изпадна във Втора лига.

Интерес към Полендаков проявява и пловдивският Ботев, който е готов да предложи повече пари за неговия трансфер. Въпреки това, Левски разчита на добрите си взаимоотношения с шефа на Септември - Румен Чандъров. В момента Левски има двама свои играчи, които играят под наем при септемврийци - Асен Чандъров и Борислав Рупанов, които допринесоха значително за подобряването на представянето на отбора.

На позицията десен защитник в Левски в момента играе португалецът Алдаир, като Патрик-Габриел Галчев е негова възможна алтернатива, въпреки че последният получава ограничени възможности за изява под ръководството на Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт