Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира пред „Мач Телеграф“ представянето на „сините“ в Европа до този момент и сподели, че шансовете да се влезе в групите на Лигата на конференциите са доста големи. Той заяви, че столичани могат да се преборят и за титлата, след като Лудогорец и ЦСКА демонстрираха колебание на старта на сезона.

„Може да кажем, че след победата в Малта с 1:0, Левски е и с двата крака на плейофите. Очаквам, че Хамрун ще играят по-предпазливо в реванша, защото ако тръгнат да се надиграват със „сините“, ще отворят пространства. Те трябва обаче да мислят и за атаката, защото изостават в резултата. Това е предимство за Левски, но мисля, че Мъри ще търси ранното попадение, което да даде нужният комфорт в играта. Реално е Левски да успее да влезе в групите”, сподели той.

„Вероятно АЕК и Партизан са под нивото на ПАОК. Това не са тези отбори, които бяха преди няколко години. Бих казал, че на 70-80 процента Левски ще влезе в групите на Лигата на конференциите, защото наистина играе добре. С общите усилия на ръководителите, треньорите и футболистите трябва да се опита всичко, за да се стигне до пробив в груповата фаза. Публиката ще бъде зад отбора, както винаги. Това ще разреши много въпроси в клуба. По този начин ще има финанси и ще се привличат още добри играчи”, каза още легендата на „сините”.