Вчера Левски направи поредно занимание на стадион "Георги Аспарухов". Треньорът на "сините" Георги Тодоров сутринта заложи на занимание с упражнения за физическа подготовка, а футболистите изпълниха различни кондиционни задачи. Накрая те бяха разделени на квадрати.

В тренировката отсъстваше Насиру Мохамед. Няма информация крилото да е контузен, а може да му е дадена почивка, след като преди два дни игра като титуляр срещу Ботев Пловдив.

Добрата новина за Георги Тодоров е, че наравно със съотборниците си продължава да се готви и Симон Славчев. Халфът дори попадна в групата за мача с "канарчетата", а в събота има голям шанс да се завърне на терена в мача с Ботев Враца. След срещата с пловдивчани проблем имаше крайният защитник Матео Стаматов, но вчера той се готвеше наравно с останалите си съотборници.

Срещу врачани е много вероятно официален дебют да направи и последното ново попълнение Андриан Краев. На терена може да се завърне и Валери Божинов.

Междувременно тримата вратари на Левски - Николай Михайлов, Николай Кръстев и Иван Андонов, проведоха занимание отделно от основната група. Те правеха разнообразни упражнения, а в много от тях капитанът на тима даваше съвети на младия Андонов.

Днес "сините" ще тренират от 11:00 часа, а за този час е предвидено и заниманието в четвъртък. В петък пък е насрочена тренировка от 19:00 часа, която в първите 20 минути ще е отворена за фенове и медии.