И датчани са се наредили на опашката от отбори, които проявяват интерес към Андриан Краев. Халфът направи страхотна пролет и само може да вдигне цената си, след като си издейства и повиквателна за националния отбор за квалификациите с Литва и Сърбия, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Както е известно, през зимата на „Герена“ имаха оферта за Краев от Унгария. „Сините“ обаче предпочетоха да го задържат заедно с Кордоба. Това от своя страна доведе до вътрешни войни. Те пък ескалираха в раздялата със Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Това стана точно преди последното дерби с ЦСКА, завършило без победител 0:0. Иначе Краев е спряган още и за Полша. В Дания пък са му обърнали внимание покрай новината, че Брьондби е бил един от кандидатите за Хосе Кордоба. Скандинавците са сметнали, че Анди си заслужава парите, макар и брат му да остави лоши впечатления там. Божидар бе продаден именно от Левски в Мидтиланд. Той обаче така и не успя да се наложи в Дания. Накрая изкара там един сезон без дори да запише минута игра в първенство.

Иначе на „Герена“ си отдъхнаха за един от играчите, който стана ясно, че е пропуснал гостуването на Лудогорец заради мускулни проблеми. Става въпрос за Рикардиньо. Вчера бразилецът тренира наравно с останалите. Освен това има и шанс, както вече писахме, Кордоба също да играе. Панамецът, който се появи на „Герена“ като блондин, направи вчера първо занимание с топка. Той не е влизал в групата за мач, откакто Стоилов напусна „Герена“.