Новото попълнение на Левски Анте Блажевич застана пред камерата на Gong.bg, за да сподели за атмосферата в отбора и какво точно го е накарало да облече синия екип. 

"Бързо се адаптирах към отбора. Вече тренирах с отбора, адаптирах се бързо към начина на работа. Атмосферата е добра", призна Блажевич. 

"Избрах Левски, защото е клуб, който има големи амбиции и търси резултати. Аз лично също искам да постигам добри резултати. Искам да помогна на клуба да постигне целите си, да печели трофеи." 

"Това също е една от причините да дойда - да работя с толкова велик треньор. Той е една от легендите в света на футбола. Щастлив съм, че мога да работя с него, тъй като мога да науча много." 

"Тренираме на максимум, професионализмът е на високо ниво. Има дисциплина, организираност - допада ми този стил." 

Aнтон Узунов
48 снимки

"Лека-полека навлизаме във форма, както аз, така и всички останали. Надяваме се да дадем максимума на терена и да показваме това, което тренираме. Постепенно свиквам и със стила. Има разлика със стила в отбора, в който играех преди, където бяхме доста по-дефанзивни. Сега трябва да сме по-агресивни в атака", призна Блажевич.

"Играл съм и крило, малко съм играл и като фул бек. Така че мога и горе, и долу."

"Все още е минало малко време, но съм запознат с големите цели. Знам, че Стоилов е тук от 6 месеца и е постигнал добри неща, така че се надяваме и вярваме, че можем да спечелим титлата. Ще дадем всичко от себе си да го постигнем." 

"Мисля, че ПАОК е най-тежкият противник, който можехме да имаме. Това от една страна е трудно, но от друга дава достатъчно мотивация, да се раздадеш на максимум. Това е добър шанс да видим какво може отборът ни."

"Гледал съм доста видеа в интернет на пълния стадион, на феновете. Нищо не може да се сравни с публиката, която е 12-ият играч. Знам какво е и в Железничар, където също има велики фенове, които винаги помагат на футболистите", завърши хърватинът.