Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви след победата над Литекс, че е твърде рано да се говори за шампионската титла.

„Мачът бе труден. В последните мачове Литекс вървеше във възходяща линия. Изключително съм доволен от това, което играчите дадоха на терена. Тази публика също заслужава тези момчета, които се раздават за нея“, сподели Стоев.

„Работим добре в дефанзивен план. Това е заслуга на целия отбор. Има прекалено много кръгове. Хубавото е, че в такива мачове показваме, че Левски израства като отбор. Това е много важно. Левски винаги се цели в шампионската титлата. Един голям отбор трябва да издържа напрежението. Твърде рано е да говорим, че ще ставаме шампиони. Хубаво е, че показваме възходяща линия в играта си“, добави треньорът на Левски.

„Аз усещам настроението, като желание да спечелим всеки мач. Това много ме радва.

Ясно е, че някъде може да не успеем да спечелим. С последните победи играчите вече са по-уверени в себе си. Един отбор има по-голямо самочувствие, след като започне да печели.

При нас всеки мач е тест и с Литекс, и с Лудогорец, и с Черно море. Всеки отбор може да вземе точки от така водещите се по-силни. Важното е, че днес победихме. Имахме великолепна подкрепа от публиката, което е допълнителна мотивация за футболистите.