Футболистът на Левски - Илиян Стефанов, говори пред медиите при завръщането на отбора от лагера в Турция. Според него подготовката е минала добре и лично той е доволен от представянето си, както и от многото контроли, които "сините" изиграха.
 
"Лагерът беше пълноценен, изпълнихме всичко, което треньорът изискваше от нас. Очаквам да се представим много по-добре през пролетта, но първо трябва да се адаптираме към времето в България.
Разделите са нещо нормално във футбола - едни си отиват, други идват. Затова не мисля, че ще имаме проблеми да се справим. Според мен беше добра идея да се изиграят повече мачове по време на подготовката, защото така всички успяха да натрупат доста играви минути, което е невъзможно по време на сезона. 
 
Аз съм много амбициран, лагерът мина доста добре за мен. Имам постоянна комуникация с треньора, в контролите играх на различни постове, но съм доволен от това, което показах в Турция.
 
Разочарованието през есента беше доста голямо, но сега сме амбицирани да направим много по-добър полусезон", заяви Стефанов.