Треньорът на Левски Станислав Генчев говори след контролата с Ботев Враца, спечелена с 3:2. Той сподели, че от самото начало не се е заблужавал, че ще бъде лесно и работата му е да подобрява тима. 

„Изключително съм доволен от трите гола и положенията, старанието на футболистите. Имахме по-сериозни натоварвания тази седмица, които се доближаваха до подготвителния период. Видях им данните, доста тичаха“, започна Генчев.

„За съжаление, Фабио Лима отново се контузи, той беше важен за повишаването на ефективността в атака“, сподели старши треньорът на „сините“ относно бразилеца, който напусна терена принудително през второто полувреме.

„Фабио Лима се завръща след контузия, неприятно е това нещо, изглежда, че пак ще отсъства за по-дълго време. Изглежда като разкъсване или разтежение, надяваме се да е разтежение", каза треньорът за контузията на бразилския офанзивен футболист. 

„Имаме добри изпълнители във всяка линия на терена. Когато играем с настроение, играта се получава, днес това стана и вкарахме три гола. Когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста атаки, доволен съм от цялостното представяне. Сега ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовката за мача с ЦСКА 1948. Надявам се националите да се върнат без контузии“. 

„Винаги може по-добре, аз съм максималист и знам това. Не сме се заблуждавали, от първия ден знам, че ще е трудно, но затова сме тук, да подобряваме отбора“, завърши Станислав Генчев, коментирайки първите си 100 дни начело на Левски.

подкрепя българския спорт