Станимир Стоилов, който евентуално може да се завърне като треньор на Левски, въобще не е работил по селекцията на "сините", разкриха от "Герена". 

Мъри е обявил пред Наско Сираков, че ще се захване с нея, след като официално бъде назначен на поста и стане ясно с какъв бюджет ще разполага за нови попълнения и заплати. В последно време се появяват спекулации по темата, които не отговарят на истината, пише Мач Телеграф.

Юлиан Тодоров/Lap.bg
44 снимки

Стоилов не бърза с търсенето на нови попълнения или изготвяне на черен списък за гонене, най-малко защото през последните 13 години, откакто не е треньор на Левски, завръщането му се е обсъждало на най-високо ниво минимум 10 пъти, но до момента така и не се състояло. 

Няма да е изненада, ако и този път Мъри не поеме "сините". Припомняме, че легендарният треньор има едно единствено условия, за да се завърне на "Герена" - кандидатът за акциите на Левски Джоузеф Диксън да стартира процедура по изграждането на нов стадион и база на клуба. Стоилов няма претенции за висока заплата. Нито иска много пари за селекция.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.