Последният мач на Левски за сезона беше изключително емоционален. Двубоят срещу Лудогорец (1:0) беше последен за капитана Николай Михайлов и треньора Николай Костов, а по всичко изглежда и за защитника Хосе Кордоба. 

Панамският бранител ще бъде продаден през лятото, като към него има сериозен интерес от Норич и Рейнджърс. Двата клуба са пратили оферти за 22-годишния футболист и по всичко изглежда, че той ще продължи кариерата си в един от тях. Gong.bg вече информира, че желанието на Хосе към момента е да заиграе за "канарчетата". 

След последния съдийски сигнал на двубоя с "орлите" почти всички "сини" футболисти се насочиха към Кордоба и го поздравиха. Първи това сториха неговите партньори в защита Цунами и Келиан ван дер Каап. Те стояха прегърнати известно време, а в същото време феновете скандираха името на бранителя. 

Хосе Кордоба беше привлечен през септември 2021 година на "Герена" от Станимир Стоилов. Панамецът изигра 90 мача за Левски, в които се отчете с 4 асистенции. Освен това се превърна и в национал на своята родина, като сега му предстои участие на Копа Америка. 

Сбогуването на защитника с Левски и стадион "Георги Аспарухов" може да видите в прикаченото видео.