Станислав Генчев постигна втора поредна победа начело на Левски след успех с 4:0 над Ботев Враца. Наставникът на „сините“ беше доволен от играта и победата в този двубой за разлика от предния успех над Локомотив София с 6:1.

„Искам да поздравя играчите за себераздаването през целия мач. Това, което искам да играем, е на високо ниво през целия мач. Днес показахме доста по-добра игра от мача с Локо София. Чисто игрово стояхме по-добре, макар да вкарахме този път по-малко гола“, започна Генчев.

„Няколко пъти казвам, че не искам да сме зависими от един или двама човека. Отработваме различни модели и позиции на терена играчи трябва да вкарват. Имаме футболисти с класа, но ни предстои доста работа. Първенството едва сега започва“, продължи той.

startphoto.bg
54 снимки

„Първото полувреме също атакувахме, а противникът се беше затворил добре. Те бягаха много без топка, но нямаше как да не допуснат грешка. След първия гол отборът се успокои. Публиката се оживи след него и това ни улесни. Имахме ситуации за още голове“.

„За всеки треньор и футболисти е удоволствие да играе пред такава публика. Аз искам да радваме хората с игра и победи. И двете неща се изпълниха, така че се надявам да продължаваме така. Мачът с Локомотив Пловдив ще е много труден за нас. Те са с ясно изразен домакински потенциал, много добър треньор, но ние трябва да се подготвим добре и да си тръгнем с победа от там“, завърши Генчев.

подкрепя българския спорт