Наставникът на Левски Станислав Генчев говори на прескоференция преди сблъсъка на "сините" срещу Ботев Враца. Специалистът коментира победата в първия кръг на отбора, както и какво изисква от своите играчи.

"Настроението е приповдигнато, имахме изразителна победа и това беше целта. Показахме агресия и се надяваме да няма главозамайване, защото направихме слаби 10 минути начални и не бива да се повтаря. Искаме да надграждаме и знам, че можем много повече. Локо София можеше да вкара дори втори и трети гол. Това не са нашите възможности. Когато се концентрирахме, не допуснахме повече грешки", започна той.

"Без значение дали губим, или не, трябва да следваме нашия план и да бъдем концентрирани пълните 90 минути. Митков отпада и имаме няколко други футболисти под въпрос, като за тях ще решим в последния мач. Ван дер Каап ще тренира, но здравето на играчите е на първо място. Ако има проблем или контузия, някой ще го замести", продължи специалистът.

"Искам да благодаря на феновете за подкрепата в първия мач. Много е важна за нас и се надявам да ни подкрепят още. Дано се отблагодарим с добра игра и изразителна победа", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт