За пръв път от доста години неяснотите в отбора на Левски са повече от обичайно на този етап. Освен кой ще води отбора и кои играчи ще защитават синята фланелка, няма яснота около самата подготовка, която ще водят на „Герена“.

„Сините“ още не са обявили дали ще имат лагер в Правец, за който се твърди в последно време, нито контролите, които ще се изиграят. Няколко отбора обявиха вече, че са планирали мачове със софиянци, но от „Герена“ няма потвърждение, че това ще се случи.

Антон Узунов
22 снимки

Доста притеснени бяха и привържениците на тима, които се изсипаха на първата тренировка, за да видят любимците, пише „Мач Телеграф“. На брой те бяха поне пет пъти повече от играчите, които изведе Живко Миланов от тунела.

„Тъжно“, „Не мога да гледам“, „Какво ще правим?“, „Поне имаме играчи, за да стартираме мачовете“, „Май този сезон и ние ще трябва да влизаме във форма и да играем“, констатираха запалянковците.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.