Ръководството на Левски потвърди, че Билал Бари ще продължи кариерата си в друг клуб. По информация на Gong.bg това ще бъде Черно море.

Договорът на играча изтича и няма да бъде подновен. От „синия“ клуб призоваха феновете да се сбогуват с футболиста в събота, 15 юни.

Ето и съобщението:

„Един по-специален играч си тръгва от „Герена“! В последните месеци той преживя истински кошмар, но не свали нито за миг усмивката от лицето си. Той е от футболистите, за които е сигурно едно – винаги дава всичко от себе си и дори малко повече! Той бе верен и остана в клуба, когато бе най-мрачно и тежко. Той е 1,2,3… Билал Бари“, се казва в официално съобщение на „сините“.

„С изявите и любовта си към „Левски“ той запази своето място в историята на клуба. Той ще поеме по нов път, но нека всички заедно му покажем, че „Герена“ остава негов дом. Можете да си кажете „Довиждане“ с Бари със снимка и автограф в 11:00 часа в събота, 15-и юни, в официалния магазин на клуба. Нека го изпратим както заслужават големите и както го правят големите”, написаха от Левски.