Левски подготвя поредица от инициативи за феновете по случай 110-ата годишнина на клуба.
 
„Сините“ загатнаха за още една изненада с видео от съблекалнята на отбора. Главно действащо лице в него е юношата на клуба Асен Митков, който разгръща страниците на голяма книга за историята на Левски.
 
Във видеото халфът е повикан от Келиан ван дер Каап и оставя книгата разгърната на страница, на която е един от най-великите отбори в историята на Левски от сезон 1993/1994 г.
 
Емотикон с пясъчен часовник и надпис „Утре в 19:14!“ пък подсказва, че изненадата ще бъде разкрита днес точно в 19:14 часа.
 
 

 

Освен това Левски пуска лимитирана серия артикули. Първият е колекционерски сет в рамка, който включва всички емблеми на Левски от 1914 до 2024 година под формата на значки. Той се предлага в ограничен тираж от 110 броя.

Вторият артикул е специално изработен двулицев шал, който съчетава любимата на всеки левскар „зебра“, както и първите цветове на клуба. Шалът се предлага в ограничен тираж от 300 броя. Третият артикул е колекционерска двулицева монета. Tя се предлага в ограничен тираж от 110 броя!