Отборът на Левски гостува на Арда в отложен мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Кърджали е тази вечер от 19:30 часа и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим срещата на живо минута по минута.

„Сините” от София заемат петото място в таблицата, докато Арда е шести, а разликата между двата тима е само две точки.

Левски ще има тежката задача да си тръгне с три точки от Кърджали, което не е правил нито един отбор през сезона. Играчите на Николай Костов спечелиха само един от последните си четири мача в първенството и не могат да си позволят повече изгубени точки.

От своя страна Арда взе точки от Лудогорец и ЦСКА в последните си две срещи. Тимът на Александър Тунчев има четири победи и две равенство у дома през кампанията.

Левски ще гостува в Кърджали без Джавад Ел Джемили.Испанецът с марокански корени получи травма преди сблъсъка с Берое (1:2) и не игра в Стара Загора.

Надеждите на треньорския щаб бяха, че ще успее да вдигне 21-годишния Ел Джемили за днешния мач, но това няма да се случи. Извън състава остават още Уелтън, който е аут за месец, както и дълготрайно контузения Билал Бари.