Загубата с 1:3 от ЦСКА видимо разклати наставника на Левски - Николай Костов. След мача той изпусна нервите си пред журналистите, отказвайки категорично да отговори на някои въпроси. 
 
"Първите голови положения в мача бяха за нас, но пропуснахме на два пъти. След като съперникът поведе, футболистите реагираха, но получихме втори гол. Аз отдавна съм поел отговорност, но вие често ми поставяте думи в устата, които не съм казал. Вина не е същото като отговорност", започна Костов.
 
Той обаче отказа да коментира издигнатия плакат "Срам ни е да вигледаме" и скандирания от феновете, както и какво е казал на играчите на почивката в съблекалнята. 
 
"Няма какво да кажа, а на елементарни въпроси не отговарям. Задавайте си въпросите по-смислено", троснато отговори треньорът.
 
Костов призна, че ще има среща с ръководството за своето бъдеще.
 
"Има си ръководство, ще обсъдим какво е най-правилно. Ако трябва да се извърши такава промяна, ще се изавърши. Не се притеснявам да кажа още веднъж, че поемам отговорността.
 
Това ни е отборът, може би това са ни възможностите. Приемаме загубите от ЦСКА малко по-драматично. Ако бяхме отбелязали първи, мачът щеше да се развие по друг начин", разясни Костов.