На „Герена“ твърдят, че няма да се разделят с играчи с лека ръка, докато не се появят новите, но се смята, че има и такива, с които ще се търси раздяла. Според запознати, сред тях отново е попаднал Асен Чандъров, пише „Мач Телеграф“. Халфът бе привлечен от Станимир Стоилов през зимата на 2023 година. Ролята му в отбора обаче е доста периферна. Той не успя да се наложи при титулярите нито при Мъри, нито след това и при Николай Костов. И двамата го ползват предимно като резерва.

На част от шефовете на „сините“ не им харесва да има в съблекалнята човек, който почти не е претърпял никакво развитие, откакто бе привлечен, а и годините вече започват да му се трупат. Чандъров е на 25 и трябваше вече да е водеща фигура в тима, а той дори не може да хване ръка от Асен Митков.

С привличането на още един халф, за какъвто настоява Станислав Генчев, Чандъров ще се превърне в почти последен избор. А на „Герена“ се завърна и Антоан Стоянов, който най-вероятно ще продължи кариерата си в София, след като от Емполи не искат да го откупят за цената, която им иска Левски.