Наставникът на Левски - Николай Костов, остана доволен от своите футболисти след победата с 1:0 на неговия тим като гост на Крумовград, с която „сините“ си подсигуриха четвъртата позиция в шампионата. Опитният специалист заяви, че оставя добър отбор с млади играчи.

„Защо да е немислимо да бием Крумовград?“, започна Костов относно края на серията от 15 поредни мача без загуба за новаците.

„Доволен съм от играта и от победата, от характера. Имахме пълен контрол над играта. Малко възможности дадохме за атаките на противника“.

„Бяхме концентрирани за дълги топки и втора топка, което в доста мачове ни беше слабост. Нашият отбор започва да се усъвършенства в този тип игра. Относно резервната скамейка, нямаме реална представа за разстоянията, затова е по-добре да не говорим много за тактиката“.

Снимки: Startphoto.bg
100 снимки

„Имахме контрол, макар да нямахме много положения. Винаги сме били мотивирани досега, но в някои мачове не ни се получава. Имали сме и много трудни моменти. Въобще не говоря за мотивация. Всички са крайно мотивирани. Има и такива моменти, в които настъпва умора“, добави Костов.

На въпрос дали някога е съжалявал, че е поел Левски старши треньорът на „сините“ заяви:

„По-добре да не отговарям на такива въпроси, защото това са сантименти“.

„Трябва да питате бъдещия треньор какво е приел, как мога да кажа аз какво съм оставил. Смятам, че оставих добър отбор с млади играчи, които натрупваха добро количество мачове“, завърши Костов.