Левски организира концерт с известни изпълнители, с който отбеляза 110 години от създаването на клуба на 24 май, Денят на славянската писменост и култура. 5-часовото шоу се състоя пред сектор А на стадион "Георги Аспарухов" и беше с вход свободен за привържениците на "сините".

Програмата стартира в 15:00 с диджей, а след час на сцената се качи бившият вокалист на Д2 Дичо. Последва изпълнение на рапъра Били Хлапето, преди запалянковците на Левски да изгледат още веднъж трейлъра на филма за клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди, който ще излезе по кината на 18 октомври. Първият игрален филм за Аспарухов, озаглавен "Гунди - Легенда за любовта", бе показан на феновете от главните герои в продукцията - Павел Иванов и Александра Свиленова.

start-photo.bg
68 снимки

След края на трейлъра на сцената се качиха още двама обичани български изпълнители в лицето на Михаела Филева и Владимир Ампов-Графа. С изпълнението на Графа приключи и дългият празничен ден по случай 110 години от създаването на "синия" клуб.

Честванията започнаха по традиция на "Могилката", където ръководители, футболисти, треньори и ветерани се събраха, за да поднесат венци и цветя.

В неделя, 26, от 18:00 часа Левски слага край на сезона си в efbet Лига с домакинство на шампиона Лудогорец. Двубоят ще бъде последен за старши треньора Николай Костов, както и за капитана и вратар на "сините" Николай Михайлов. / БГНЕС