Исмаил Иса бе избран за Играч на мача след двубоя между Черно море и Левски от 29-я кръг на efbet Лига, спечелен от "моряците" с 3:1. Нападателят вкара първото попадение и впечатли с изявите си, като самият той бе доволен от успеха на своя отбор.

"Първо искам да благодаря за наградата. След успешния мач срещу Локомотив Пловдив победата беше задължителна днес. Говорихме си с момчетата, че трябва да спечелим. Играхме добър футбол и заслужено победихме", започна той.

"Всеки мач си казваме, че излизаме да пресираме и да играем добре. Като играеш срещу водещите отбори, зарядът е друг. Искахме да натиснем още от началото и да победим. Играл съм в Левски като юноша преди много години, другаде е мястото на отбора. Това е професионализмът, днес съм тук и работя за Черно море", продължи футболистът на "моряците".

"Всеки футболист има слаби периоди, имах такъв и аз, в който не ми вървеше. Не можех да отбелязвам, но това замина и гледам да тренирам и да съм на 100% във всяка тренировка. Не само ние си вярваме, но и цяла България вярва. Смятам, че заслужаваме да играем в Европа. Играем добър футбол, феновете винаги ни подкрепят", завърши Исмаил Иса.