Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев коментира завръщането си в "синия" клуб. Той призна, че Левски винаги остава голям отбор и за миг не се е поколебал дали трябва да подпише с клуба. Ето какво заяви Хубчев пред клубната телевизия.

"Много съм щастлив, че се връщам тук. Чувството е невероятно. Това е моят втори дом и се надявам само на успехи за в бъдеще.

Върнаха се емоции, които отдавна не бях изпитвал. В колкото и в труден момент да е, Левски си остава голям отбор и напрежението и тръпката ги има.

За миг не съм се замислял дали искам да подпиша. Познавам се с повечето момчета, с Ради и Боби сме играли 10 години заедно. Колективът е на високо ниво, надявам се само и успехите да започнат.

Моите цели са да съм жив и здрав, да изиграя и помагам на любимия отбор. Левски заслужава само първото място. Едно голяма благодаря на феновето. Да продължават в същия дух и дано да ги зарадваме", заяви Хубчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.