Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе доволен след успеха на "сините" срещу Рига в последна проверка за тима на Николай Костов в Турция, преди подновяването на сезона.

"Започнахме колебливо, допуснахме ранен гол, но успяхме да се адаптираме и заиграхме много добре. Контролирахме срещата и заслужено победихме. Изправяли сме се два пъти срещу Рига, добър отбор е и пожелавам успех в първенството му", започна той.

"Това е подготовката – да надграждаме това, което сме тръгнали да правим. В началото е нормално, изморени играчи и нови изисквания. С течение на времето успяхме да реализираме това, което искат треньорите", добави бранителят.

"През сезона ще играем хубав футбол и ще сме по-доминиращи. Винаги съм тренирал максимално. Каквото е било преди, такова е и сега. Очаквам повече отговорност, тъй като се очертава да съм титулярен десен бек на Левски. Това е гордост за мен и искам да си заслужа мястото, като покажа, че не съм просто пълнеж, така че желая да се докажа", заяви Галчев.

"В момента всички момчета, които са в съблекалнята, тренират заедно 1-2 години. Има и доста таланти, това зависи от тях дали ще останат. Имахме късмет с Марин да сме тук, пожелавам успех на младите играчи, всичко си зависи от тях", каза той.

"Ще трябва да сме силни срещу Пирин и да доминираме. Не е лесно, трябва да сме максимално концентрирани. Ще има доста фенове, но ще се чувстваме домакини в Благоевград. Пожелавам една успешна година на всички фенове на Левски, нека ни подкрепят, както досега. Те са уникални, нека са все така всеотдайни към клуба", завърши Патрик-Габриел Галчев.