Феновете на Рейнджърс полудяха по защитника на Левски Хосе Кордоба. Панамецът е силно желан от шотландския гранд, който е готов да плати 3.2 млн. евро за него. Офертата на "Джърс" вече е в офисите на стадион "Георги Аспарухов", за което Gong.bg първи информира. 

Бранителят обаче е желан и от английския Норич. Двата клуба са пратили сходни предложения за Хосе и е много вероятно той да продължи кариерата си в един от тях. 

В предаване на канала The Rangers Review беше засегната темата с Кордоба. "Беше неочакванано, че той премина в Левски, но се утвърди много бързо там. В последните месеци, може би последните три-четири, имаше много информации, основно в Gong, който е добър и надежден сайт в България. Рейнджърс и Норич са основните кандидати", каза българският журналист Кай Илиев. 

В последните часове в Шотландия се появиха информации, че Хосе Кордоба е споделил пред свои близки, че предпочита да премине в Рейнджърс. По наша информация това не отговаря на истината. Към момента панамецът иска да премине при "канарчетата".