Футболистът на Левски Цунами бе избран за Играч на мача след двубоя с Крумовград от efbet Лига, спечелен от "сините" с 1:0, като именно бразилецът отбеляза победното попадение дълбоко в добавеното време.

"Винаги съм благодарен на Бог за тези неща. Знаехме, че ще е труден мач, Крумовград няма загуба 15 мача и си говорихме, че трябва да дадем всичко от себе си, за да се поздравим с трите точки", започна той.

"Знаем, че играем за честта на Левски. Публиката ни задължава, която ни следва и подкрепя по този начин навсякъде. Ние сме професионалисти и трябва преди всичко да уважаваме институцията Левски", добави футболистът на "сините".

"За мен беше огромно удоволствие да работя с Николай Костов, както и с целия щаб. Той дава всичко от себе си и е изключителен професионалист. Поздравявам него и всички от щаба. Трябва да играем най-добрия си футбол и да подарим на отбора добра игра, да ги зарадваме с победи. Трябва да поискаме извинение от феновете, защото не успяхме да се класираме в Европа", завърши Цунами.