Защитникът на Берое Иван Бандаловски отправи тежки критики към Левски след победата на неговия тим над „сините” в София. Юношата на Левски призна, че този отбор на „сините” няма нищо с миналите години, когато Левски е играел, както и той, когато е бил в клуба. Крайният бранител изтъкна, че най-добрите футболисти на столичани са Живко Миланов и Станислав Костов, но се взимат „1000 чужденци”.

Берое посрами Левски на "Герена"

„Изтощихме се физически в този тежък мач. Казах преди Дунав, че сме по-добрият отбор в Левски. Излязохме да надиграем Левски и да бием – това и стана. За мен е нещо нормално. Берое е по-добрият отбор, а на Левски му е останало само името. Това не е Левски преди 10 години. Помня аз, когато бях тук, че отборите като влязат в тунела вече падаха с 3:0. Не мога да коментирам – взимат 1000 чужденци, а най-добрите им играчи са Жиката Миланов и Костов. В ЦСКА същата работа, така че нещо куца. Днес играхме пет българи от началото, влязоха още. Мисля, че това е пътят и това е работа на целия екип на Берое”, започна Бандата.

„Ние показваме силен футбол от началото на първенството. С Лудогорец също стояхме добре, но си вкараха положенията, но те имат много класа. С Арда ги надиграхме тотално, но след червения картон се промениха нещата. Тези два мача не играхме слабо и мисля, че това е най-добрият Берое, откакто аз играя. Има много мачове до края, остават 33 мача, така че ще изтече много вода и да сме по-постоянни. Идва сериозен противник като Ботев следващия мач, така че трябва да сме постоянни. Нужно е да имаме победен манталитет”, завърши Бандаловски.