Агентът на Пламен Андреев и представител на вратаря на Левски - Виктор Кирков, излезе с много язвителен коментар в социалните мрежи часове след първия брифинг на Станислав Генчев, който ще води "сините" през новия сезон. В публикацията си Кирков критикува думите на новия наставник на столичани, след като индиректно беше заявено, че Левски е в търсене на нов вратар.

Ето какво написа Виктор Кирков на профила си във Facebook:

„Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката

От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи пазарната му оценка, публикувана на престижния сайт "Трансфермаркт". Това е втората най-висока актуална стойност на играч в Левски, шестата по размер сред всички български футболисти и тринадесетата сред състезателите в "efbet лига".

Пламен беше с основна заслуга за спечелването на единствен трофей за Левски в последните 15 години - Купата на България през сезон 2021/22. В следващите 2 сезона спечели еднолично приза за най-много "сухи мрежи" в шампионата. През миналото лято в евромачовете на "сините" направи невероятни спасявания, които донесоха в клуба милиони евро.

start-photo.bg
19 снимки

ВЪПРЕКИ СТРАХОТНИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ, ПЛАМЕН АНДРЕЕВ Е ЕДВА НА 19 ГОДИНИ.

Възрастта му е достатъчен аргумент за минималните колебания в играта му през последния сезон.

Като жест на благодарност за отличната му  работа обаче Пламен ще е сигурна резерва в Левски през новия сезон, съдейки по изказванията на новия треньор на тима Станислав Генчев.“