В часовете, след като Станислав Генчев официално даде своя първи брифинг като треньор на Левски, се разрази сериозна дискусия в социалните мрежи сред феновете на "сините". Повод за нея беше изказване на Генчев по време на пресконференцията, на която заяви:

"Водят се разговори с чужденец за вратарския пост. Най-нормалното е да имам условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да стана треньор. Важното е да подберем точните футболисти за начина ни на игра. Имаме пълната спортно-техническа власт".

Това породи редица въпроси около вратарския пост на "Герена", особено за бъдещето на Пламен Андреев. Юношата на клуба се утвърди в последните години още от периода на Станимир Стоилов начело на отбора, но агентът на футболиста - Виктор Кирков, направи изявление пред Gong.bg, с което анализира ситуацията около неговия клиент, като преди това написа публикация във Facebook.

Според него е най-добре за младока да играе редовно в своя отбор, но "очевидно" на "Герена" няма да разчитат на него. 

start-photo.bg
19 снимки

Припомняме, че Пламен Андреев има договор с клуба до лятото на 2025-а година, а от 1-и януари ще може да преговаря свободно с други клубове, след което евентуално да подпише договор с тях, а в касата на Левски няма да влезе и стотинка.

"За да се развива един футболист на 19 години, той трябва да играе. Очевидно в Левски"няма да разчитат на него. Правата на Пламен обаче са собственост на този клуб до следващото лято и краткосрочното му бъдеще не зависи от мен или от него самия", заяви той пред нашата медия. 

На един от брифингите си бившият треньор на "сините" - Николай Костов, призна, че в клуба е имало запитвания за услугите на Пламен Андреев в хода на сезона. След отказването от футбола на Николай Михайлов сега в Левски вратарите са Пламен Андреев, Иван Андонов и Ивайло Крумов, който пази за дубъла на отбора.